Blogitekstisuositus

about me!

maanantai 2. tammikuuta 2017

viikko ilman Kristaa

Hallo!

25.12. Krista lähti joulun viettoon Suomeen ja jäimme Saanan kanssa kahdestaan vajaaksi viikoksi. Maanantaina ja tiistaina juoksutettiin kaikki hevoset, niin että saatiin kaikki käymään ulkona. Keskiviikkona Frank (tallimestarimme) halusi irtohypyttää hevosia. Näin saatiin kaikki nuoret hevoset irtohyppäämään, vaan Aurola piti tuona päivänä vapaa päivän.  Kennethkin innostui niin että päätti kujan jälkeen että tämänhän voi tulla myös toiseen suuntaan ravissa 120cm okseri väärästä suunnasta, eikä mitään ongelmaa! Ponnua löytyy!

Tällä viikolla hoidimme Saanan kanssa myös Kristan omat hevoset Mäyrän ja Reinon. Saana huolethti Mäyrän liikutuksen ja minä Reinon. Reino osottautui todella herttaiseksi nuoreksi pojaksi. Hirveän kiltti ja rauhallinen, yritti kaikkensa, mutta on vasta 4 vuotias niin ei osaa vielä ihmeitä, opettelee pikkuhiljaa.

Viikko meni jälleen tosi nopeasti. Lauantaina olikin jo uusivuosi jota me Saanan kanssa juhlistettiiin niinkin railakkaasti että katsottiin leffaa ja maattiin sohvilla toipuen jälleen raskaasta viikosta :D Pienimies <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti