Blogitekstisuositus

about me!

torstai 26. tammikuuta 2017

uusia hevosia!

Hallo!



Sunnuntaina tuli aika sanoa heipat Levissonille ja Pienelle miehelle ja toivottaa onnea suureen maailmaan. Pomon tytär Sara haki pojat omaan talliinsa. Se tuleeko niistä tulevaisuuden hyppy staroja jää nähtäväksi. Ponnua löytyy kyllä molemmilta vielä pitkälle.

Sara toi samalla myös meille kuusi uutta hevosta. Jan ja Jasmine kokeilivat maanantaina minkälaisia uudet tulokkaat ovat ratsastaa ja miten ne hyppäävät.
Maanantaina käytettiin myöskin kaikki siitostammat hyppäämässä irtona, jonka jälkeen Jacson sai kaikki tammansa takaisin laitumelle. Jacson on pieni musta shetlanninponi ori joka asustaa siitostammojen kanssa. Luulee olevansa suurikin johtaja ori, todellisuudessa tammat sietävät sitä vain siksi, että eivät pääse siitä eroon :D 

Uusien hevosten joukossa oli myöskin pomomme Peterin pojalle Philipille uusi hevonen. Koska Philip ei itse ole päässyt tallille olen minä saanut ratsastaa sen nyt kolme päivää.  Champion on todella kuuliainen ja yllättävän rauhallinen tai ainakin se tuntuu siltä Plinganiin verrattuna :D Plinganin olen myöskin ratsastanut tällä viikolla joka päivä. Siinä on hevonen josta ei vaan lopu virta! Pieni duracell- pupu!



Liikutus lista! Näin tiedetään kuka on tehnyt mitäkin mikäkin päivä :)



Kristan satulahuone 
( täällä on siis kaikilla ratsuttajilla omat satulahuoneet )




Kaura syötetään litistettynä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti