Blogitekstisuositus

about me!

perjantai 20. tammikuuta 2017

Kisailua!


Hallo!

Lauantaina meillä oli kisapäivä. Aamu aloitettiin tuntia aikaisemmin, kuudelta talliin, aamutallin jälkeen hevoset rekkaan ja trailereihin. Viimeisten kamojen keräys ja matkaan. Hevosia lähti kisoihin paljon, Matze ( Kristan poikaystävä) meni kahdella omallaan, Kirtalla lähti kolme ja Jasmine meni viidellä hevosella. 
Kisapaikalle kesti ajas tautolla noin 40 minuuttia. 
Perillä purettiin kamat ja varustettiin hevoset. Krista meni ensin Baby Mietzellä. Baby oli hurjan urhea, ja vaikka kaikki oli jännittävää ja vähän jopa pelottavaa se hoiti homman niin kuin isot tytöt! Yksi kielto tuli, mutta se annetaan anteeksi, sen esimerkillisestä käyttäytymisestä muuten jännittävässä tilanteessa. 
Baby Miezen jälkeen Krista meni vielä Pienellä miehellä jonka jälkeen lähdettiin ajamaan takaisin tallille päin vaihtamaan Baby Mietze ja Matzen toinen hevonen Kennethiin ja Shakiraan, jotka hyppäisivät viimeisessä luokassa, vasta illalla. 
Tässä välissä Krista kerkesi käydä ratsastamassa Arolan ja minä juoksuttaa Ryökäleen, Carinjan sekä Levissonin. Krista lähti vielä Matzen, kennethin ja Shakiran kanssa kisoihin takaisin. Minä jäin tekemään iltatallia ja hoitamaan Pienen miehen pois, kun muut toivat sen rekan mukana takaisin tallille. 


Meillekin tuli tänne vähän lunta! ❄
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti